Eileen ter Koolt Reflexologie Specialist

Voetreflexologie, Reiki, Bach Bloesems

Zen 2 You Party

Wil je ook een leuke en originele party geven?

Op deze avond, of middag, kom ik bij je langs met geurende, inspirerende, spirituele en verzorgende producten. Ik laat de producten aan je zien en geef hier kort een uitleg over. Je mag de producten uittesten, ruiken enz.

Uit de uitgebreide catalogus kun je verschillende producten bestellen. 

De gastvrouw/man ontvangt ook nog eens een bijzonder geschenk en een korting van

€ 7,50 op een voetreflexologie of reiki behandeling.

De aanwezige gasten ontvangen een korting van € 5,- op een voetreflexologie of reiki behandeling. Dat is nog eens extra leuk!

De party is te boeken in de avonduren en op zaterdag of zondag.

Minimaal aantal personen op de party is 7, maximaal ca. 15 personen. Als je meer mensen wilt uitnodigen is het een goed idee om nog een party te geven zodat iedereen voldoende tijd heeft om de producten te leren kennen en de catalogus door kan lezen. Als je het lastig vindt om aan 7 personen te komen kun je vragen of jouw gast iemand mee wilt nemen. Denk aan collega's, familie, buurvrouw en vrienden. 

De producten worden indien mogelijk binnen 2 weken afgeleverd bij de gastvrouw/heer.

Bestelling vindt plaats na ontvangst van de betalingen.

De volgende producten zijn o.a. te bestellen.

Geurkaarsen en andere bijzondere kaarsen, engelenproducten, massageolie, etherische olie, boeddha beelden, prachtige sfeerlichten, chakra-producten, aromabranders en geurverspreiders, wierook, kruidenzeep, verzorgingsproducten, yogamatten en meditatiesets,TC-vitaalproducten, diverse halfedelstenen, kristallen, armbanden, colliers, cadeausets, zelfs een sieraad voor uw huisdier!

Dus wacht niet! Nodig je vrienden/ familie/ collega's uit en maak een afspraak! Zie hiervoor de tab ''contact''.

Voor meer info kan je contact met mij opnemen.

Gastenboek berichten van de Zen 2 You Party:

* Een Zen to you party, wat moet je daar nou van verwachten? Zeker iets "zweverigs" ?? Maar ik wist niet wat ik kon verwachten toen er in ons vriendinnen clubje deze avond werd georganiseerd. Dus laat je het over je heen komen. Wel al de nodige andere party's gehad maar dit is iets nieuws, verfrissend en zeker iets van deze tijd. Natuurlijk altijd gezellig om weer even met vriendinnen bij elkaar te komen maar ook onze gast vrouw Eileen zorgde voor de juiste sfeer. Op een luchtige manier vertelde ze over haar praktijk, besprak kort haar behandelingen en liet ons toen een greep uit haar producten zien. De heerlijke geuren komen je al tegemoet. Je kan de spullen voelen, ruiken en zelfs proeven. Wil je ergens meer over weten dan wordt daar langer bij stil gestaan. Ook vond ik het erg leuk dat er juist veel producten tussen zaten die geweldig zijn om aan iemand cadeau te doen! Al met al was het een verrassende, ontspannen en vooral gezellige avond die ik iedereen aan kan raden.' Groetjes van D.

* Op 20-12-2013 bij mij je 2e Zen to you party. Het was een ontzettend gezellige avond. We hebben met z'n allen echt genoten!! Je deed het super en het was erg gezellig. Hele aparte en heerlijk ruikende producten kregen we te zien. Iedereen heeft een top avond gehad. Bedankt voor de prachtige boeddha die ik als gastvrouw van de party kreeg. Heel veel succes bij je volgende party's!!! xx

* Hoi Eileen. Heel erg bedankt voor de leuke zen avond bij mijn moeder thuis. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten maar wat leuk!!!! Het was een ontspannen en gezellige avond met hele mooie producten. Ik kijk uit naar mijn bestelling.

* Gisteren een hele leuke en gezellige Zen to you party gehad. Eileen je was geweldig! Een avond vol leuke en nuttige informatie en hele leuke producten. Bedankt Eileen!

Druk op de afbeeldingen om deze vergroot te kunnen zien.

In de eerste fotogallerij kunt u producten zien die op een zen to you party te bestellen zijn. In de tweede fotogallerij kunt u foto's zien van de afgelopen Zen to You Party's.