Eileen ter Koolt Reflexologie Specialist

Voetreflexologie, Reiki, Bach Bloesems

Even voorstellen

Ik ben Eileen de Jong - ter Koolt. Al sinds kinds af aan interesseert spiritualiteit en alles hier om heen mij enorm. Via een collega van mijn werk kwam ik bij J. van Mastrigt terecht. Zij heeft bij mij de inwijding gedaan in Reiki I en Reiki II van het Tera Mai Systeem. Door dit alles werd de interesse naar kennis op alternatief gebied alleen maar groter en groter.

In februari 2010 ben ik begonnen aan de opleiding tot Reflexologie Specialist van de Sorag Academie. In februari 2011 heb ik hier het diploma Basiscursus Reflexologie behaald. In februari 2014 heb ik mijn diploma Medische Basiskennis behaald en in mei 2014 heb ik mijn studieverklaring Reflexologie Specialist behaald. Ik ben mij nog verder aan het specialiseren in Bach Bloesems. Ook ben ik de cursus Kruidengeneeskunde en Orthomoleculaire Voeding aan het volgen.

In April 2012 werd mijn droom werkelijkheid en ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Den Haag. Met veel plezier behandel ik de mensen. Telkens weer ben ik verbaasd over de resultaten die het met zich mee brengt! Dit maakt mij zeer enthousiast.Voorbeelden zijn: slapeloze nachten die er niet meer zijn, rugklachten die een week wegblijven, mensen die goed in hun vel komen te zitten, zwangerschappen die na veel moeite nu wel kunnen ontstaan, angsten die overwonnen zijn. Er zijn te veel positieve berichten om hier op te schrijven. In het gastenboek staan nog meer voorbeelden.Het zelfhelend vermogen is tot zoveel in staat!

In 2014 ben ik mijn eigen webshop in spirituele producten begonnen www.zen2youshop.nl. Nog een passie dat uit is gekomen.

Ik heb nog veel meer te vertellen hierover. Ik hoop dat ik binnenkort mijn passie kan delen met jou!